Typing Test

dangukeun hilap asa anjeun sakedap wéh naon buruan hatur hoyong jigana ngantosan kahayang dimana milarian gampil sabodo bageur maneh asa angger hereuy sugan nuhun nuju ngan euy kasep tong waé kitu gelo tong nya! kamana ah ngalamun ih teuing tunduh kumaha pisan damang moal namina kunaon sok hayang iraha nya wae terang api lieur nya hareudang nanaonan weh punten ngawadul saha atuh karunya deui dangukeun kadieu ieu geleuh hungkul tipayun nu kamana teu emang aya ari ngambek loba rame enya eta teh kaduhung kumaha geulis timana bade weh hoream engke atuh

Data: 24 jam terakhir

User WPM Time
1
Shintia Maharani 101 WPM 14 hours ago
2
ikbal maulana 55 WPM 2 hours ago
3
ikbal maulana 53 WPM 2 hours ago
4
Ferli Malkan Amien 52 WPM 2 hours ago
5
ikbal maulana 50 WPM 2 hours ago
6
Ferli Malkan Amien 43 WPM 2 hours ago
7
Ferli Malkan Amien 43 WPM 2 hours ago
8
Uswatun 38 WPM 10 hours ago
9
Uswatun 38 WPM 10 hours ago
10
Uswatun 36 WPM 10 hours ago
Data: All Time

User Test Taken All Test
1
Uswatun 8 74
2
Ferli Malkan Amien 3 183
3
ikbal maulana 3 204
4
Shintia Maharani 1 206
Data: All Time

Language Test Taken All Test
1
english 11 11347
2
Indonesia 4 4196
3
indonesian 0 16
4
Lampung 0 10
5
Melayu 0 8
6
G4uL 0 7
7
Sunda 0 3
8
Jawa 0 2
9
Palembang 0 2