Typing Test

geulis engke gelo sok namina api hareudang gampil bageur rame tunduh nya! kumaha pisan nya sugan weh wéh ngantosan nuju buruan maneh tipayun wae sabodo weh milarian dangukeun moal karunya dimana nuhun geleuh waé teu ieu asa ari hungkul kahayang tong sakedap hereuy nanaonan jigana nya ngawadul lieur kitu kasep kaduhung bade kadieu enya hoream tong hoyong timana asa ngalamun anjeun teh nu punten atuh kamana eta kumaha emang teuing naon hilap hayang euy ah iraha aya terang atuh saha hatur ngambek deui kunaon loba ih geulis damang angger kamana ngan

Data: 24 jam terakhir

User WPM Time
1
Shintia Maharani 83 WPM 10 hours ago
2
Shintia Maharani 82 WPM 10 hours ago
3
Shintia Maharani 81 WPM 10 hours ago
4
erwintrijunianto 34 WPM 5 hours ago
5
erwintrijunianto 32 WPM 5 hours ago
Data: All Time

User Test Taken All Test
1
Shintia Maharani 3 69
2
erwintrijunianto 2 110
Data: All Time

Language Test Taken All Test
1
english 3 10576
2
Indonesia 2 3435
3
indonesian 0 16
4
Lampung 0 9
5
Melayu 0 8
6
G4uL 0 7
7
Sunda 0 3
8
Jawa 0 2
9
Palembang 0 2