Typing Test

sakedap anjeun damang lieur aya sakedap nya teuing waé euy nuju tipayun tong karunya kasep ngawadul api naon sok ngantosan dimana nya! nya eta angger ieu bade geleuh kunaon wae kamana kitu asa pisan kadieu hilap rame hungkul atuh kahayang iraha maneh atuh wéh emang punten teu milarian timana dangukeun nanaonan hayang sabodo geulis nu kaduhung kumaha asa hereuy hoream ngalamun buruan namina ah kamana ngambek jigana gampil teh gelo weh ari ngan tunduh engke moal deui sugan hareudang hatur bageur terang tong kumaha enya loba weh nuhun hoyong ih saha

Data: 24 jam terakhir

User WPM Time
No data available at this moment
Data: All Time

User Test Taken All Test
No data available at this moment
Data: All Time

Language Test Taken All Test
1
english 0 11287
2
Indonesia 0 3957
3
indonesian 0 16
4
Lampung 0 10
5
Melayu 0 8
6
G4uL 0 7
7
Sunda 0 3
8
Palembang 0 2
9
Jawa 0 2