Typing Test

sepuh ndalu ora tengen kiro-kiro putro wontenmriki teko sanget ngandhap seko awis limo mangan ngendika ngombe nadamel nduwur kowe gerah meniko sedanten piyambakipun ngomong artho kiwo nedo cendek merah remen panjenengan mboten menopo sinten menawi tiyang krungu kinten-kinten kirangsae tresno rahayu bengi menowo bener kulo wedhok (kamar) maturnuwun kersa sedasa ndelok sami gangsal cedak mangdheg cilik luwe kalih larang anyar ampun tuku tigo leres ngapuro mirah awan ngertos banyu jeneng kakong tresna saget ibu ngendhi sedoso akeh seneng mergane setunggal asrep kabeh piyantun papat mrisani lanang sepuh kiwo piro ngunjuk adoh tindak durung dahar saking lungguh sebabe banget enggal omong esuk wonten tuwo opo kadospundi estri romo pripun dowo injih dawuh pikir kadhospundi tindak kapan rama mergi telu damel wonten dalan panjang dereng miereng langkung kui kadhosmenopo piye wenehi kolowingi putra sekawan saiki ana asmo wingking elek ngopo duwit sewu luwih apik tugel kendhel lenggah wingi alit ingkangpundhi asma podho tindhak monggopunaturi muwun ngerti ngendiko gelem enjing-injing segeng amargi paringi pinarak nggawe iso lara sugeng duwe setunggalewu pundhi cendak inggih kathah cerak awakedhewe wadhon pinten ojo iki ngisor sesuk loro potong tumbas sae rawuh siang deweke dalem satus siji uwong lungo toya kagungan adem ngapura lare penggalih ageng sopo mergo sakmeniko sakedhik benther nangkene sithik dateng mbenjang yoh endah gedhe setunggalatus ngapunten ngelih sedaya singendhi monggo mburi nginggil piyekabare tebeh

Excuse the ads! We need some help to keep our site up.

Data : 1 Minggu Terakhir

User WPM Time
1
Diva Ayu Anggraini binti AM Larsatmo 106WPM 4 days ago
2
Diva Ayu Anggraini binti AM Larsatmo 102WPM 4 days ago
3
Laila Naurah Wafa Yumna binti Miskami 89WPM 4 days ago
4
Amanda Nia Safitri binti Heryadi 82WPM 5 days ago
5
Amanda Nia Safitri binti Heryadi 81WPM 5 days ago
6
Laila Naurah Wafa Yumna binti Miskami 79WPM 4 days ago
7
Nabila ennariza meysal saroh binti herman thaher 74WPM 4 days ago
8
Nabila ennariza meysal saroh binti herman thaher 72WPM 2 days ago
9
Laila Naurah Wafa Yumna binti Miskami 72WPM 4 days ago
10
Amanda Nia Safitri binti Heryadi 71WPM 5 days ago
11
Nabila ennariza meysal saroh binti herman thaher 71WPM 4 days ago
12
Faza Andara Putri binti Maulana 70WPM 5 days ago
13
Amanda Nia Safitri binti Heryadi 70WPM 5 days ago
14
Xl 69WPM 3 days ago
15
Laila Naurah Wafa Yumna binti Miskami 69WPM 4 days ago
16
Amanda Nia Safitri binti Heryadi 69WPM 5 days ago
17
Amanda Nia Safitri binti Heryadi 69WPM 5 days ago
18
Nabila ennariza meysal saroh binti herman thaher 67WPM 4 days ago
19
Faza Andara Putri binti Maulana 67WPM 5 days ago
20
Faza Andara Putri binti Maulana 67WPM 5 days ago
21
Adinda Putri Aji binti Dasim 66WPM 2 days ago
22
Nabila ennariza meysal saroh binti herman thaher 66WPM 4 days ago
23
Adinda Putri Aji binti Dasim 66WPM 2 days ago
24
Adinda Putri Aji binti Dasim 65WPM 2 days ago
25
Nabila ennariza meysal saroh binti herman thaher 65WPM 4 days ago
26
Faza Andara Putri binti Maulana 64WPM 5 days ago
27
Faza Andara Putri binti Maulana 63WPM 5 days ago
28
Faza Andara Putri binti Maulana 63WPM 5 days ago
29
Nabila ennariza meysal saroh binti herman thaher 62WPM 4 days ago
30
Nabila ennariza meysal saroh binti herman thaher 62WPM 4 days ago
31
Adinda Putri Aji binti Dasim 62WPM 2 days ago
32
Adinda Putri Aji binti Dasim 61WPM 2 days ago
33
Diva Ayu Anggraini binti AM Larsatmo 58WPM 4 days ago
34
Faza Andara Putri binti Maulana 55WPM 5 days ago
35
Faza Andara Putri binti Maulana 55WPM 5 days ago
36
Amanda Nia Safitri binti Heryadi 54WPM 5 days ago
37
Xl 53WPM 2 days ago
38
Faza Andara Putri binti Maulana 52WPM 5 days ago
39
Xl 52WPM 6 days ago
40
Khairunnisa Amelia Putri binti R. Subriyadi 51WPM 5 days ago
Data : 1 Tahun Terakhir

Language Test Taken All Test
1
Indonesia 104 9993
2
English 0 15002
3
DK 0 26
4
FJ 0 25
5
Melayu 0 31

Excuse the ads! We need some help to keep our site up.

Turnamen Typing