Typing Test

apik sae kathah segeng jeneng kalih kapan rahayu estri maturnuwun pripun pundhi saking yoh uwong nginggil benther akeh seneng awis sebabe rawuh cilik wonten cedak dalem kirangsae banyu adoh meniko tengen ndelok apik ngombe sakedhik asma mergi sedasa saiki tindak sithik nangkene elek tiyang ngelih langkung putro piyekabare menopo ora kiwo ana inggih wedhok mergane ngertos wingking kiro-kiro kadhospundi injih kulo nedo mbenjang piro kowe endah pinarak kiwo rama ngunjuk mergo muwun telu alit papat tebeh wontenmriki sanget ampun sekawan menawi adem esuk siang sakmeniko larang mrisani sinten anyar luwih piye remen awan bener setunggalewu loro wingi damel ngendika dereng ndalu tuwo kabeh enjing-injing duwe ngapunten asmo gedhe romo iki lanang cendek podho deweke amargi wonten kersa dawuh leres lungguh cendak luwe mirah enggal ngandhap merah gangsal lungo gerah kakong wadhon tresno sugeng setunggalatus mboten banget piyantun limo lare sami cerak panjenengan duwit kagungan wenehi gelem sedanten kadhosmenopo sepuh awakedhewe tigo menowo penggalih opo nadamel ibu saget teko ingkangpundhi durung paringi ojo panjang artho miereng tugel ngapura kolowingi potong tresna ngendiko (kamar) sopo pinten nduwur pikir dateng piyambakipun asrep setunggal omong krungu kui kinten-kinten monggo mangdheg sedaya ageng tindak tumbas sedoso bengi ngerti monggopunaturi satus mburi siji lenggah ngisor ngomong dalan ngapuro seko ngopo lara sewu mangan dowo singendhi toya kendhel putra dahar nggawe iso kadospundi sesuk tuku ngendhi tindhak

Data: 24 jam terakhir

User WPM Time
1
Shintia Maharani 101 WPM 14 hours ago
2
ikbal maulana 55 WPM 2 hours ago
3
ikbal maulana 53 WPM 2 hours ago
4
Ferli Malkan Amien 52 WPM 2 hours ago
5
ikbal maulana 50 WPM 2 hours ago
6
Ferli Malkan Amien 43 WPM 2 hours ago
7
Ferli Malkan Amien 43 WPM 2 hours ago
8
Uswatun 38 WPM 10 hours ago
9
Uswatun 38 WPM 10 hours ago
10
Uswatun 36 WPM 10 hours ago
Data: All Time

User Test Taken All Test
1
Uswatun 8 74
2
Ferli Malkan Amien 3 183
3
ikbal maulana 3 204
4
Shintia Maharani 1 206
Data: All Time

Language Test Taken All Test
1
english 11 11347
2
Indonesia 4 4196
3
indonesian 0 16
4
Lampung 0 10
5
Melayu 0 8
6
G4uL 0 7
7
Sunda 0 3
8
Palembang 0 2
9
Jawa 0 2