Typing Test

ibu omong tigo awis pinten dahar papat mrisani monggo kagungan dateng iki artho kendhel sami asrep paringi dereng siji enggal ibu piyambakipun pinarak rawuh alit setunggal menawi kadospundi kathah sekawan endah panjenengan ngisor meniko bengi enjing-injing tresna sae ndelok langkung luwe mboten deweke mergo ora sopo rahayu kiro-kiro ngerti sanget sedoso anyar muwun ampun cerak wingi ngertos ngomong telu ana tindak toya kadhosmenopo saiki tuwo tebeh sinten ngendhi ngunjuk kalih iso kiwo esuk sakedhik sesuk cendak seneng tindak putra durung kowe pikir kulo dawuh tumbas wontenmriki opo estri ngelih krungu jeneng sithik ingkangpundhi kersa akeh kolowingi singendhi kinten-kinten larang kiwo duwe piye banget sedasa cedak tresno gedhe piyekabare mburi saget menopo damel nedo kadhospundi mergane wingking remen gerah lara wedhok limo saking duwit ageng panjang amargi mangan lanang mangdheg ngendiko putro cilik pundhi potong ngapunten sedanten nginggil sedaya ngandhap teko satus injih inggih maturnuwun awakedhewe penggalih lungo siang seko kapan piro podho tiyang apik yoh sewu kui lenggah loro dowo dalan uwong gangsal lare monggopunaturi ngapuro leres tengen merah mbenjang tugel sepuh ndalu wonten cendek ngendika (kamar) piyantun banyu ngopo adoh nduwur awan luwih nangkene sugeng sebabe mergi benther ngapura kirangsae nadamel ojo setunggalewu bener dalem wenehi wadhon kabeh pripun setunggalatus wonten gelem romo asma sakmeniko asmo lungguh menowo adem kakong rama tuku tindhak nggawe segeng miereng mirah ngombe elek

Data: 24 jam terakhir

User WPM Time
No data available at this moment
Data: All Time

User Test Taken All Test
No data available at this moment
Data: All Time

Language Test Taken All Test
1
english 0 11287
2
Indonesia 0 3957
3
indonesian 0 16
4
Lampung 0 10
5
Melayu 0 8
6
G4uL 0 7
7
Sunda 0 3
8
Jawa 0 2
9
Palembang 0 2