Typing Test

nggawe ngapunten romo kendhel wonten lare sedanten awan ndalu lenggah kadhosmenopo durung dereng awakedhewe paringi dowo wadhon miereng (kamar) ngopo kowe lara benther pikir duwit kiwo ngunjuk deweke elek mrisani kulo mangdheg ojo mburi asma bener sekawan putro remen sinten tumbas apik wingking piro tuku adoh setunggalatus cilik tuwo larang jeneng monggopunaturi ingkangpundhi ngombe podho omong sithik wontenmriki lungo rawuh dateng wingi papat tindak ageng kolowingi mirah seko putra langkung anyar mergi wenehi rahayu ampun wedhok pundhi asrep kabeh kui ibu gedhe estri mbenjang iki inggih saget segeng banyu duwe kirangsae saiki iso sae awis cedak kagungan setunggal ngelih dahar cerak tresna piyantun meniko kadospundi lanang gelem seneng sesuk ngapuro nedo sedaya endah gerah panjang ngerti rama limo pripun sakedhik kakong panjenengan ngandhap pinarak dalan potong ngertos siang opo sakmeniko damel kinten-kinten artho ngapura kiro-kiro piye asmo enjing-injing tengen nggawe sopo nadamel tigo sebabe menowo saking singendhi nduwur monggo uwong dawuh sugeng banget setunggalewu ngendika piyekabare satus tebeh yoh mboten menawi pinten ngomong luwih ana mergane sedoso leres alit loro lungguh mangan ngendiko ora kiwo wonten bengi krungu teko sami piyambakipun esuk tindhak tindak penggalih menopo gangsal cendek tresno sedasa sepuh maturnuwun nangkene muwun tugel kersa ngisor ngendhi amargi telu sanget adem tiyang kadhospundi nginggil enggal kapan mergo ndelok siji merah injih toya kathah akeh cendak sewu dalem kalih luwe

Data: 24 jam terakhir

User WPM Time
1
Shintia Maharani 83 WPM 10 hours ago
2
Shintia Maharani 82 WPM 10 hours ago
3
Shintia Maharani 81 WPM 10 hours ago
4
erwintrijunianto 34 WPM 5 hours ago
5
erwintrijunianto 32 WPM 5 hours ago
Data: All Time

User Test Taken All Test
1
Shintia Maharani 3 69
2
erwintrijunianto 2 110
Data: All Time

Language Test Taken All Test
1
english 3 10576
2
Indonesia 2 3435
3
indonesian 0 16
4
Lampung 0 9
5
Melayu 0 8
6
G4uL 0 7
7
Sunda 0 3
8
Jawa 0 2
9
Palembang 0 2